Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen

DUURZAAMHEID EN MVO

De laatste jaren wordt er steeds meer druk gelegd op bedrijven om meer aandacht te hebben voor mens en milieu. Dit wordt ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) genoemd.

Het verband tussen MVO en Eagle Dienstverlening is dat we bij alles wat we doen rekening houden met de effecten van onze activiteiten op milieu en klimaat. Dit betekent voor ons verstandig met het milieu omgaan en ook alternatieve mogelijkheden benutten. We kijken vooral naar het verbruik van benzine, papier en elektriciteit dit omdat onze diensten vooral niet materieel zijn.

Eagle Dienstverlening B.V. geeft om de toekomst en om de medemens

Wij zijn daarom een organisatie die duurzaam investeert en Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt. Wij investeren in mensen door als ecabo opleidingsinstituut actief te zijn, maar ook door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Onze overheidsopdrachtgevers vragen ons om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek in ons bedrijf te geven. Die uitdaging gaan wij graag aan!

Het is gebleken dat we, door ons hiervoor in te zetten, mensen op een succesvolle manier aan het werk krijgen én houden. In dit kader hebben wij een samenwerkingsverband met RBO, deze realiseert beroepsgerichte ontwikkeling. Zij bieden mensen de steun die zij nodig hebben om een volwaardige plek op de arbeidsmarkt te verwerven en hun talenten te ontwikkelen. Onze opdrachtgevers bieden wij een totaaloplossing op het gebied van scholing, loopbaan en subsidies, waarbij we mensen met een Wajong uitkering kunnen laten instromen in onze projecten.

Wij zien het als een morele verplichting actief te zijn op sociaal maatschappelijk vlak. Daar waar we kunnen, steunen we projecten en organisaties.

Bij duurzaam investeren hoort ook duurzaam omgaan met het milieu. De auto’s binnen ons bedrijf hebben allemaal een Euro 5 norm, wat betekent dat de uitstoot van luchtverontreinigende stoffen tot een minimum beperkt blijft. Natuurlijk zijn wij ook in de rest van onze bedrijfsvoering milieubewust; wij gebruiken groene stroom en groen gas, scheiden ons afval op een verantwoorde manier en we gaan op een duurzame manier om met papier.

Door dit beleid te hanteren, in onze activiteiten die wij uitvoeren “namens onze clientèle en bij onze clientèle” zorgen wij samen met hen voor een verantwoord ondernemen.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
+31(0)85 273 3244

Services

  • +31(0)85 273 3244
  • info@eagle-dienstverlening.be
  • KvK: 60549963 / BTW-nr: NL853957496B01
  • Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND 4277
  • Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
  • Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

Onze certificeringen