Secretaresses / Administratief Medewerkers

Steun en toeverlaat! Zo wordt een secretaresse van oudsher genoemd. En zo is het nog steeds. Ondanks de steeds toenemende digitalisering van de samenleving, blijft menselijke inzet onmisbaar. Een administratieve duizendpoot, een wandelende geheugensteun: u moet er niet aan denken dat ze er niet is.

Secretaresses:

Maar dat kan zomaar gebeuren. En wat dan? Bij Eagle Facilitaire Dienstverlening is niemand onvervangbaar. Wij kunnen zorgen voor een ervaren kracht die de zaken snel oppakt. Samen met u bepalen wij het profiel en u zult het gemis van uw vertrouwde secretaresse nauwelijks voelen. Onze kwaliteitscriteria zijn zodanig, dat onze medewerkers langdurig kunnen worden ingezet, ook als het gaat om ondersteuning bij drukte en totale uitbesteding van deze discipline. Geen vuiltje aan de lucht voor u.

Administratief medewerkers:

Ook goede administratief medewerkers kunt u niet missen. Eagle Facilitaire Dienstverlening kan multifunctioneel inzetbare medewerkers inzetten, die (eenvoudige) administratieve werkzaamheden van uiteenlopende aard kunnen uitvoeren. Uiteraard in samenspraak met u zorgen wij voor gespecialiseerde vakmensen, die helemaal bij uw bedrijf passen.

Een administratieve duizendpoot nodig?
+31(0)85 273 3244

Services

  • +31(0)85 273 3244
  • info@eagle-dienstverlening.be
  • KvK: 60549963 / BTW-nr: NL853957496B01
  • Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND 4277
  • Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
  • Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

Onze certificeringen